East City Giants Cheerleading etsii uusia pelaajia

Laji on cheerleading,amerikkalainen jalkapallo, joukkueen kotipaikka on Helsinki ja pelattava sarja Harraste. Joukkueeseen kuuluu 42 jäsentä ja kalenterissa on 26 tulevaa treeniä tai peliä.

Hei sinä esiintymisestä kiinnostunut, urheilullinen nuori, tervetuloa mukaan ECG:n cheerleadereihin!

Joukkueemme on perustettu syksyllä 2015 ja olemme esiintyneet mm. East City Giantsin edustus- ja juniorijoukkueiden kotipeleissä.

Cheerleading on monipuolinen tanssia, hyppyjä, akrobatiaa ja stuntteja (eli nostoja) sekä kannustushuutoja yhdistelevä liikuntamuoto, jonka harrastajaa kutsutaan termillä cheerleader.

Cheerleading vaatii lajina voimaa, notkeutta ja koordinaatiokykyä sekä kykyä työskennellä ryhmässä.

Harjoittelemme syys-talvikaudella perjantaisin Myllypuron koululla. Lisäksi meillä on leiripäiviä Skillzgymillä Salmisaaressa sekä erikoistreenejä Pallomyllyssä.

Treeneihin mukaan: urheiluasu, sisälenkkarit ja vesipullo.

Harrastusmaksu: 20-25€/kk.

Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan: ecg(piste)cheer(miuku)gmail(piste)com

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 15 minuuttia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
East City Giants Cheerleading: kokoonpano